Полуничний торт бісквітний

Як зробити простий Полуничний торт бісквітний рецепт швидкий 🍓 Ділюся з вами рецептом дуже ніжного і простого в приготуванні торта.

Інгредієнти

Рецепт розрахований на торт діаметром 16 див.

Бісквіт:
Інгредієнти :
Яйце с1 3 шт
Цукор 150 г
Борошно 165 р
Розпушувач 7 р
Молоко 120 р
Масло Вершкове 60 г

Йогуртовий крем.
Сир сирний 300 р
Йогурт “полуниця” вище 5% – 130 г
Вершки 33% 80 р
Пудра цукрова 80 р

Начинка
Свіжа полуниця – 150 г

Полуничний торт бісквітний покроковий рецепт

1. Бісквіт:
1. Збиваємо яйця з цукром (5-10 хв).
2. Змішуємо в окремій чаші сухі інгредієнти.
3. Кип’ятимо молоко з маслом.
4. Вмішуємо в збиті яйця сухі інгредієнти в 2-3 етапи. Лопаткою, рухами знизу вгору.
5. Вмішуємо в тісто олію з молоком (гаряче)
6. Випікати при температурі 160 градусів 45-50 хв (до сухої Шпажки)
7. Трохи остиглі бісквіти загортаємо у плівку і прибираємо в холодильник мінімум на 6 годин.
8. Після дозрівання розрізати бісквіт на 4 коржі висотою 1.5 см.
2. Йогуртовий крем:
1. Сир кімнатної температури, холодні вершки, йогурт і пудру кладемо в чашу міксера і збиваємо до об’єднання.
2. Перекладаємо в кондитерський мешок.
3. Начинка:
1. Полуницю нарізати на слайсы.
4. Збірка торта:
1. Корж
2. Крем
3. Клубника.