Шоко Брауні з абрикосами

Як приготувати смачний Шоко Брауні з абрикосами рецепт простий.

Інгредієнти

Темний шоколад 150г
Вершкове масло 110 р
Яйця 90 р
Цукор 150 г
Борошно 50 г
Мигдальна борошно 30 г
Розпушувач 3 р.
Сіль 1 г
Шоколадні краплі (білий шоколад) 50 р
Ванільний цукор
2 абрикоси

Шоко Брауні з абрикосами покроковий рецепт

1. Розтоплюємо вершкове масло з шоколадом, безперервно помішуючи. Я це робила в сотейнику на невеликому вогні. Далі вводимо цукор, потім яйця. Перемішуємо ручним віночком. Просіваємо в загальну масу пшеничне і мигдалеву борошно, розпушувач і соль.
2. Вводимо шоколадні краплі. Зверху викладаємо надрізані абрикоси і посипаємо ванільним цукром. Виливаємо у форму і випікаємо до сухої шпажки. Час приготування залежить від форми, в якій ви готуєте: якщо форма глибока, то випікаємо дольше.
3. Приблизний час при температурі 170 гр. від 25 до 40 хвилин. Перевіряйте готовність шпажкой.