Пиріг Сбричолата з яблуками в духовці класичний

Як смачно зробити Пиріг Сбричолата з яблуками в духовці класичний простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. В осінній період можна пекти щодня. Дуже швидко і неймовірно смачно!

Інгредієнти

(для форми 22-24 см):

Для тіста:
•300гр борошна
•130гр цукру
•120гр вершкового масла кімнатної температури
•1 велике яйце
•1 ч ложка розпушувача

Для начинки:
•3 середніх яблука
•щіпка кориці
•80гр цукру
•сік половинки лимона
•кубик вершкового масла

Пиріг Сбричолата з яблуками в духовці класичний покроковий рецепт

1. яблука Почистити і нарізати їх невеликими кубиками. Покласти в глибоку сковороду разом з цукром, корицею, кубиком вершкового масла і лимонним соком. Тушкувати близько 10 хвилин. В глибокому блюді змішати борошно, цукор, розпушувач, яйце і вершкове масло кубиками.

2. Як би протерти між пальцями тісто, щоб виходила крихта. Застелити форму для випічки пергаментним папером, викласти половину тіста, щоб закрити дно і трохи по краям.

3. Далі викласти яблучну начинку і слідом тісто, пропускаючи його через пальці, щоб вийшов ефект крошки.

4. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 35-40 минут.

Відео рецепт 👇