Сирна запіканка з карамелізованими яблуками

Як смачно зробити Сирна запіканка з карамелізованими яблуками простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Я б навіть назвала це сирним десертом. Шалено смачно!

Інгредієнти

КБЖУ на 100 г 149/9/7/13

🍏Яблука – 2 шт
🍏Сир – 300 г
🍏Яйця – 2 шт.
🍏Цукор – 2 ст. л (або за смаком)
🍏Щіпка солі
🍏Вершкове масло – 20 г
🍏Сметана – 70 р
🍏Борошно – 1 ст. л (повна)

Сирна запіканка з карамелізованими яблуками покроковий рецепт

1. Яблука очистити від серцевин і нарізати часточками. На сковороді розтопити вершкове масло. Викласти яблука і посипати 1 ст. л цукру. Смажити, помішуючи, поки яблука не придбають карамельний відтінок. Перекласти яблука у форму для випічки. Форму беріть не більшу. У мене діаметр 18 см.

2. Сир, яйця, 1 ст. л цукру (якщо любите якнайсолодше, то кладіть 2 ст. л.), сіль, сметану і борошно пробити заглибним блендером. Викласти масу на яблука. Поставити в розігріту до 180 градусів духовку на 30-35 минут.

3. Готову запіканку остудити у формі, потім перевернути на блюдо так, щоб яблука виявилися сверху.

4. Приємного апетиту☺

Відео рецепт 👇