Тістечко Крембіт муссовое в глазурі

Як зробити Тістечка Крембіт муссовое в глазурі рецепт простий. Кондитерський виріб, що представляє собою кругле бісквітне печиво, покрите «шапкою» зі збитих білків з цукром і ароматизаторами і з напиленим поверх усього тонким шаром шоколаду (0,2 мм).

Інгредієнти

білків -150 р
– 225 г цукру
желатинової маси -42 р
ваніль -1 р
сіль -1 щіпка

Додатково:
печиво або тонкі вафлі
глазур

Тістечко Крембіт муссовое в глазурі покроковий рецепт

1. Білки з’єднати з цукром, сіллю і збивати на водяній бані до тих пір поки маса досягне температури 60С.
2. Зняти з водяної бані і продовжувати збивати то щільною блискучою меренги. В кінці збивання додати желатинову масу і ваниль.
3. Відразу відсадити на печиво чи вафлі. Прибрати в холодильник на 1 годину. ⠀ Покрити глазурью.