Торт з йогуртом і желе з консервованих персиків

Як смачно зробити Торт з йогуртом і желе з консервованих персиків простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для коржа
➕Борошно 150 гр
➕Цукор 100 гр і ваніль за смаком
➕Яйце
➕Щіпка солі
➕Вершкове масло 150 гр
➕Волоські горіхи 60 гр

Для йогуртового шару:
➕Питний йогурт 800 гр
➕Сметана 20% 3 ст. л
➕Цукор я додала 2 ст. л т. до йогурт вже був солодкий (ви додайте за смаком)
➕Желатин 25 гр + 150 мл води

Фруктовий шар
➕Консервів персики 450 гр
➕Персиковий сироп
➕Желатин 20 гр + 100 мл персикового сиропу

Торт з йогуртом і желе з консервованих персиків покроковий рецепт

1. Для коржа
Всі інгредієнти відправляємо в чашу блендера і пробиваємо. Масу розподіляємо по формі. Відправляємо в духовку при 180° на 20-25 минут.

2. Для йогуртового шару:
Желатин залити водою на 15 хвилин і потім прогріти 30 секунд в мікрохвильовій печі можна на плиті. Змішати всі інгредієнти. Масу на 5 хвилин у холодильник і тільки потім виливати на корж.

3. Фруктовий шар.
Желатин залити сиропом на 15 хвилини потім прогріти 30 секунд в мікрохвильовій печі можна на плиті. На застиглий йогуртовий шар розкласти персики. Розпущене желатин додати до залишився сиропом добре розмішати і заливаємо в два прийоми на персиковий шар. Прибираємо в холодильник до повного застигання. Приємного апетиту готуйте з удовольствием.

Відео рецепт 👇