Дріжджові булочки равлики з яблуком та корицею у духовці

Як смачно зробити Дріжджові булочки равлики з яблуком та корицею у духовці простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Дріжджове тісто:
500 г борошна
60 г яйця (1 шт)
150 г молока
120 г вершкового масла 82,5%
10 г свіжих дріжджів
80 г цукру
2 г солі

Начинка:
500 г яблук
200 р цукру
150 г вершкового масла
80 г подрібненого мигдалю
Мелені спеції: гвоздика, кориця, імбир

Дріжджові булочки равлики з яблуком та корицею у духовці покроковий рецепт

1. Змішуємо тепле молоко, яйце, цукор, сіль і дріжджі. Додаємо борошно, замішуємо еластичне і м’яке тісто. Вводимо розм’якшене масло, вимішуємо ще 8-10 хвилин. Залишаємо в теплому місці мінімум на 1,5 часа.

2. Чистимо яблука, нарізаємо кубиком і карамелізуем з 100 г цукру, 50 г масла і спеціями. 100 г розм’якшеного масла і 100 г цукру змішуємо зі спеціями. Розкачуємо тісто в прямокутник, промазуємо масляною сумішшю. Посипаємо горішками, розподіляємо яблучку начинку. Звертаємо тісто в рулет, нарізаємо на булочки.

3. Викладаємо у форму, залишаючи відстань між булочками. Залишаємо в теплому місці на 30-40 хвилин. Випікаємо при 180 ° С протягом 40-45 хвилин (час випікання залежить від потужності вашої духовки).

Відео рецепт 👇