Шоколадна глазур Гурме (Роше)

Як зробити смачну Шоколадну глазур Гурме (Роше) для тортів і тістечок рецепт простий.

Інгредієнти

150 гр шоколаду
30 гр рослинного масла без запаху
30 гр вафельної крихти
Жиророзчинний барвник – за бажанням

Шоколадна глазур Гурме (Роше) покроковий рецепт

1. Розтоплюємо шоколад, з’єднуємо його з рослинним маслом. Якщо необхідно – на цьому етапі додаємо жиророзчинний барвник і пробиваємо блендером. В отриману суміш додаємо вафельну крихту і розмішуємо до однородности.

2. При температурі глазурі Роше в діапазоні 38-40 градусів ми можемо покрити заморожені ескімо: вмочаємо пирожные.

3. Кладемо на килимок або ацетатную плівку і прибираємо в холодильник до повного стабилизации.