Декор муссовых десертів

Ефект леопарда!! Або приголомшливо красивий декор муссовых десертів!

Інгредієнти

дивіться нижче

Декор муссовых десертів покроковий рецепт

1. Існує три основних способи зробити цей ефект:⠀
Нейтральний гель холодного застосування 30гр, вода 10 гр, водорозчинні барвники. Змішати, нагріти до 80С і відразу ж нанести на дзеркальну глазур, яка тільки-тільки нанесена на масове виріб!

2. Нейтральний гель гарячого застосування 40 гр, вода 10 гр, водорозчинні барвники. Змішати, нагріти до 80С і відразу ж нанести на дзеркальну глазур, яка тільки-тільки нанесена на масове виріб! відрізняється від першого способу тим, що «сітка» виходить разорванной.

3. САМИЙ КРАЩИЙ СПОСІБ: Глюкозний сироп 35 гр, вода 10 гр, водорозчинні барвники/кандурин. Нагріти до 85С, добре змішати і нанести! «Сітка» виходить великою і красивою!

4. Наносити на будь-якому способі потрібно моментально! Буквально поки глазур стікає! Суміш повинна бути максимально гарячою, тому до моменту покриття торта все повинно бути напоготові і під рукою! Не шкодуйте барвник, суміш повинна бути дуже щільно пофарбована, інакше ефект буде просто незаметным.

Відео рецепт 👇