Зефір Брусниця Полуниця Кави

У мене сьогодні смачний рецепт зефіру Брусниця – полуниця – кава рецепт простий.

Інгредієнти

Брусничне пюре 90гр
Полуничне пюре 60гр
Вода 100гр
Агар 11гр
Цукор 200гр
Інвертний сироп 50гр
0,5 ч. ложки кави

в діжу:
70гр білка
70гр цукру

Зефір Брусниця Полуниця Кави покроковий рецепт

1. В сотейник кладемо всі необхідні інгредієнти, в діжу наливаємо білок і насипаємо цукор. Сироп ставимо варити з моменту закипання 4 хвилини, паралельно меренгу збиваємо до щільного піку. У готову меренгу вливаємо гарячий сироп і збиваємо ще 3 хвилини до рельєфу на массе.

2. Потужність мого міксера 1000ват, 6 швидкостей, я завжди б’ю масу на 6. Після перекладаємо масу в заздалегідь приготовлений кондитерський мішок, у мене без насадки, зефірки отсадила для того, щоб познімати потім, ви можете взяти будь-яку насадку і відсадити зефирки.

3. Даємо зефіру дозріти 12 або 24 години (все залежить від того, наскільки тепло у вас вдома) Після склеюємо половинки між собою і обвалюємо в цукровій пудрі, можна змішати пудру з какао (як варіант) Зберігаємо зефір в герметичній упаковці при кімнатній температуре.

Відео рецепт 👇