Торт пташине молоко шоколадне з малиною

Як зробити Торт пташине молоко шоколадне з малиною рецепт простий. Готуємо легкий літній десерт👌🏼 Начинку можна взяти будь-яку! Або ж готувати без начинки😌

Інгредієнти

Основа: (розмір 16-18 см)
🔸1 яйце
🔸60 мл апельсинового соку
🔸80 гр стиглого банана
🔸20 гр какао
🔸20 гр кукурудзяного крохмалю (або рисового борошна/пшеничного)
🔸1 ч. л масла (кокосове або рослинне)
🔸1 ч. л пудри або цукру
🔸1/2 ч. л розпушувача

Начинка:
🔸200 гр сметани 20%
🔸200 гр м’якого сиру % будь-якої (у мене 2 баночки дитячого сиру)
🔸120 мл вершків 10%
🔸20 гр какао
🔸60-70 гр підсолоджувача (за смаком! Я додала менше, але ЖЕЛАТИН ЗАБИРАЄ ЧАСТИНУ СОЛОДОЩІ❗️)
🔸60 мл крутого окропу
🔸12 г швидкорозчинного желатину

Торт пташине молоко шоколадне з малиною покроковий рецепт

1. Весь процес на відео. Відео озвучено. ⠀ БІСКВІТ ВИПІКАЄМО близько 15 хвилин при 180С. Слідкуйте за своєю духовке.

2. Можна перевірити сірником! На відео потерся момент змішування сирною сметанною маси з желатином✅🙏🏼 ⠀

3. Для просочення бісквіта можна взяти тепле молоко/теплу воду з 1 ч. л ложкою меду або просто кави. ⠀ Приємного апетиту!

Відео рецепт 👇