Тістечко Макаронів з ганашем

Як зробити Тістечка Макаронів з ганашем рецепт простий.

Інгредієнти

Macaronade:
🔸️85 г фундучной борошна
🔸️25 г какао порошок
🔸️225 г цукрової пудри

🔸️125 г яєчних білків
🔸️50 г цукру

Ганаш:
🔸️20 г чаю «Ерл Грей»
🔸️330 г вершків 33%
🔸️335 г гіркого шоколаду 70%
🔸️70 г вершкового масла 82.5%

Тістечко Макаронів з ганашем покроковий рецепт

1. Ганаш. ⠀ Вершки доведіть до кипіння. Зніміть з вогню і додайте чай. Почекайте 3-5 хвилин і процідіть рідину. ⠀ Зважте масу рідини і додайте стільки води, щоб вона знову була 330 р. Доведіть до кипіння. Шоколад розтопити і влити гарячі вершки. Перемішайте до однорідності, потім додайте кубики вершкового масла. Об’єднайте за допомогою блендера до створення емульсії. ⠀ Приберіть на 1-1,5 години в холодильник, накривши плівкою в контакт. ⠀
2. Macaronade. ⠀ Змішайте борошно, какао-порошок і цукрову пудру. Просійте 2 рази. Підсушіть суміш 5 хвилин в духовці при 150°С. суміш Просіяти у велику чашу. ⠀ Збийте білок до піни і, продовжуючи збивати, додайте цукор, збивайте до стійких піків. Додайте меренгу в чашу з сухою сумішшю. ⠀
3. Заважайте суміш круговими рухами (близько 30 сек.), до однорідного стану, обертаючи саму чашу проти годинникової стрілки. Складіть тісто в кулінарний мішок з круглою насадкою. Отсадите тісто, діаметром 3 см, в шаховому порядку на відстані один від одного. Злегка постукайте листом про горизонтальну поверхность.
4. Залиште при кімнатній температурі на годину – зверху повинна утворитися скоринка. ⠀ Випікайте 12-15 хвилин в розігрітій духовці при 150°С. ⠀ Дістаньте деко з духовки і перенесіть пергамент на робочу поверхню, щоб кришечки не продовжили далі готуватися. ⠀ Охолонувши, кришечки легко відходять від пергаменту. Залишилося тільки начинити їх начинкою. ⠀ Приберіть готові макаронів на ніч холодильник.