Пасхальне печиво зайчики

Великоднє печиво зайчики 🐇 Пасхальне печиво послужить не тільки апетитним частуванням, але і смачним подарунком, який можна подарувати рідним і близьким 🎁

Інгредієнти

🧈 Вершкове масло – 180 гр.⁣⁣⠀
🧁 Цукрова пудра – 140 гр.⁣⁣⠀
🍰 Ванільний цукор – 1/2 ч. л.⁣⁣⠀
🌊 Щіпка морської солі⁣⁣⠀
🎂 Розпушувач – 1/2 ч. л.⁣⁣⠀
🥚 Яйце – 1 шт.⁣⁣⠀
🥮 Борошно – 230 гр.⁣⁣⠀
🍪 Мигдальна борошно «Семушка» – 80 гр.⁣⁣⠀
🐰 Фігурні формочки⁣⁣⠀
🧁 Посипання для прикраси (опціонально)⁣⁣⠀

Пасхальне печиво зайчики покроковий рецепт

1. 1. Розм’якшене вершкове масло змішайте з цукровою пудрою і ванільним цукром, добре збийте вінчиком.⁣⁣⠀
2. Додайте одне яйце (краще, якщо воно буде кімнатної температури).⁣⁣⠀
Знову збийте масу.⁣⁣⠀
3. Всипте в миску з інгредієнтами мигдалеву борошно разом з розпушувачем і дрібкою солі, перемішайте.⁣⁣⠀

2. 4. Потім додайте звичайне борошно і знову перемішайте.⁣⁣⠀
5. Замісіть тісто, воно вийде м’яким і ніжним.⁣⁣⠀
6. Оберніть його плівкою і приберіть в холодильник мінімум на годину, а краще на 2-3.⁣⁣⠀
7. Тісто розділіть на кілька частин. Кожну розкочуйте (на присипаній борошном поверхні) приблизно на 3 мм і вирізати фігурне печиво за допомогою формочок.⁣⁣⠀

3. 8. Викладіть печиво на деко.⁣⁣⠀
9. При бажанні декоруйте посипками, злегка вдавлюючи їх у тісто.⁣⁣⠀
10. Випікайте в розігрітій до 180С духовці близько 10 хвилин.⁣⁣⠀
11. Повністю остудіть і подавайте.⁣⁣⠀

Відео рецепт 👇