Великоднє печиво зайчики 🐇 Пасхальне печиво послужить не тільки апетитним частуванням, але і смачним подарунком, який можна подарувати рідним і близьким 🎁
Інгредієнти
🧈 Вершкове масло – 180 гр.⠀
🧁 Цукрова пудра – 140 гр.⠀
🍰 Ванільний цукор – 1/2 ч. л.⠀
🌊 Щіпка морської солі⠀
🎂 Розпушувач – 1/2 ч. л.⠀
🥚 Яйце – 1 шт.⠀
🥮 Борошно – 230 гр.⠀
🍪 Мигдальна борошно «Семушка» – 80 гр.⠀
🐰 Фігурні формочки⠀
🧁 Посипання для прикраси (опціонально)⠀
Пасхальне печиво зайчики покроковий рецепт
1. 1. Розм’якшене вершкове масло змішайте з цукровою пудрою і ванільним цукром, добре збийте вінчиком.⠀
2. Додайте одне яйце (краще, якщо воно буде кімнатної температури).⠀
Знову збийте масу.⠀
3. Всипте в миску з інгредієнтами мигдалеву борошно разом з розпушувачем і дрібкою солі, перемішайте.⠀
2. Додайте одне яйце (краще, якщо воно буде кімнатної температури).⠀
Знову збийте масу.⠀
3. Всипте в миску з інгредієнтами мигдалеву борошно разом з розпушувачем і дрібкою солі, перемішайте.⠀
2. 4. Потім додайте звичайне борошно і знову перемішайте.⠀
5. Замісіть тісто, воно вийде м’яким і ніжним.⠀
6. Оберніть його плівкою і приберіть в холодильник мінімум на годину, а краще на 2-3.⠀
7. Тісто розділіть на кілька частин. Кожну розкочуйте (на присипаній борошном поверхні) приблизно на 3 мм і вирізати фігурне печиво за допомогою формочок.⠀
5. Замісіть тісто, воно вийде м’яким і ніжним.⠀
6. Оберніть його плівкою і приберіть в холодильник мінімум на годину, а краще на 2-3.⠀
7. Тісто розділіть на кілька частин. Кожну розкочуйте (на присипаній борошном поверхні) приблизно на 3 мм і вирізати фігурне печиво за допомогою формочок.⠀
3. 8. Викладіть печиво на деко.⠀
9. При бажанні декоруйте посипками, злегка вдавлюючи їх у тісто.⠀
10. Випікайте в розігрітій до 180С духовці близько 10 хвилин.⠀
11. Повністю остудіть і подавайте.⠀
9. При бажанні декоруйте посипками, злегка вдавлюючи їх у тісто.⠀
10. Випікайте в розігрітій до 180С духовці близько 10 хвилин.⠀
11. Повністю остудіть і подавайте.⠀
Відео рецепт 👇