Як зробити Пиріг шарлотки з яблуками, борошном і цукром рецепт простий в духовці 🍎 Це рецепт з мого дитинства. Моя бабуся навчила мене пекти і я зберігаю цей рецепт і передаю його вам! Все дуже просто! А смак неймовірний. Я готую відразу подвійну порцію, якщо для вас це багато, рідкі інгредієнти в 2 рази.
Інгредієнти
Яйця С1 5 шт
Цукор 400 гр
Масло вершкове 200 гр
Борошно 300
Яблука 3-4 шт
Сода 0,5 ст л оцет (можна замінити на розпушувач 10 гр)
Пиріг шарлотки з яблуками, борошном і цукром покроковий рецепт
1. Масло розтоплюємо. Додаємо цукор, яйця та борошно. Гасимо оцтом Соду або змішуємо з розпушувачем. Все перемішуємо. Яблука тонко режем.
2. Змішуємо з тестом. Іноді, я ще додаю банан, з ним теж дуже смачно😋
3. Викладаємо у форму. У мене квадрантна 20 див. Випікаємо при 180 градусах 60-80 хвилин до сухої шпажки. Даємо пирогу охолонути і насолоджуємося!
Відео рецепт 👇