Сирна Глазур на маскарпоне на великдень

Сирна Глазур на маскарпоне на великдень рецепт простий (з книги авторських рецептів великодніх «…З того ж тіста!») Ідеальна з сирним, сирно-гарбузовим, творожно-яблучний тестом, в також з пасками формування краффин і мармуровими.

Інгредієнти

Сир маскарпоне: 150 гр
Цукрова пудра: 25 гр
Желатин dr.Oetker: 5 гр
Молоко гаряче: 50 мл
Молоко для розведення до потрібної консистенції опціонально

Сирна Глазур на маскарпоне на великдень покроковий рецепт

1. Желатин з’єднати з гарячим (не вище 80°) молоком, перемішати і дати постояти. Сир змішати з цукровою пудрою, частина маскарпоне з’єднати з розведеним желатином.
2. Добре перемішати і додати до основної частини маскарпоне. Перемішуючи при низьких оборотах міксера, довести глазур до бажаний консистенції (рідкіше для патьоків, погустіше для шапочки)
3. Стабілізувати в холодильнику!