Морквяний кекс пп в духовці

Як зробити Морквяний кекс пп в духовці рецепт простий 🍰 НАЙСМАЧНІШИЙ😋 Так, без сумніву, це самий смачний морквяний кекс пп!💕 Подивіться який він ніжний.

Інгредієнти

КБЖУ на 100 гр
200/6,2/8,5/26,4
Вага ~ 750 гр
Порцій ~ 6-8

Морква 300 гр
Борошно рисова 100 гр
Родзинки 100 гр
Волоські горіхи 30 гр
Розпушувач 5 гр
Яйце 3 шт
Підсолоджувач (у мене 15 гр)
Ванілін 1 гр
Сирний сир 120 гр
грецький Йогурт 2% 45 гр

Морквяний кекс пп в духовці покроковий рецепт

1. Моркву натираємо на дрібній тертці. Родзинки, горіхи подрібнюємо З’єднуємо моркву, яйця, родзинки, горіхи, борошно, розпушувач, підсолоджувач (10 гр) і ванілін. Перемішуємо. Буде густе тесто.
2. Таке і повинно бути! Виливаємо у форму і запікаємо при 180 гр 30 хвилин. Для крему з’єднуємо сирний сир, йогурт, підсолоджувач (5 гр).

3. Сирний сир і йогурт повинні бути з холодильника. Не кімнатної температури. Змащуємо кекс зверху, прикрашаємо ягодами за бажанням і прибираємо в холодильник на пару годин!