Яблучний пиріг з пісочного тіста з крихтою

Як смачно зробити Яблучний пиріг з пісочного тіста з крихтою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Цей рецепт пирога просто зобов’язаний бути на стор, бо готується він так легко і з простих інгредієнтів, але і як завжди шалено смачно

Інгредієнти

▪️ТІСТО
▫️Яйця – 1шт
▫️Цукор – 80г
▫️Ванілін – щіпка
▫️Вершкове масло – 100г
▫️Розпушувач – 1ч.л
▫️Борошно – 280г

▪️НАЧИНКА
▫️Яблука – 5 шт (середніх)
▫️Цукор – 100г
▫️Вершкове масло – 30г
▫️Кориця – за смаком
▫️Волоський горіх – 10шт (20-30г)

Яблучний пиріг з пісочного тіста з крихтою покроковий рецепт

1. Для начинки: яблука очищаємо від шкірки і нарізаємо. У сковорідку всипаємо Цукор і розтоплюємо його, відправляємо вершкове масло і слідом яблука, трохи тушкуємо, за смаком додаємо корицю (можна і без неї) і дрібно порізаний волоський орех.

2. Для тіста: відправляємо в миску яйце, Цукор, ванілін , розтоплене вершкове масло і все перемішуємо. У всипаємо просіяне борошно з розпушувачем, знову перемішуємо в кінці перетираємо руками.

3. Викладаємо пісочне тісто форму, розрівнюємо і утрамбовуємо з допомогою склянки, відправляємо нашу яблучну начинку і зверху посипаємо залишилися тестом. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку на 180° 30– 35 хв (орієнтуйтеся по готовності на свою духовку)