Пиріг галета з грушею та сиром Горгонзола, Рікотта, Пармезан

Пиріг галета з грушею та сиром Горгонзола, Рікотта, Пармезан простий рецепт в духовці. Якщо ви у пошуках смачної та простої закуски для столу… то цей пиріг відмінне рішення 🤗

Інгредієнти

✅200г Горгонзола
✅150г Рікотта
✅50г Тертий пармезан або інший твердий сир
✅3-4 Груші
✅Волоські горіхи
✅Мед за бажанням
✅Тісто брізе або листкове ( я в цей раз купила готове 🤭, але рецепт у стрічці є)

Пиріг галета з грушею та сиром Горгонзола, Рікотта, Пармезан покроковий рецепт

1. Змішайте всі сири. (можете використовувати тільки горгонзолу збільшивши кількість… але рікотта допоможе пом’якшити смак трохи рікотти)

2. Викладіть на тісто і за допомогою виделки, розподіліть не чіпаючи краї тіста. Потім наріжте груші і розподіліть поверх сиру. Додайте орехи.

3. Закрийте краю. Випікайте при 180 градусах протягом 35-45 хвилин. Дайте пирогу охолонути і при бажанні додайте трохи меда.

Відео рецепт 👇