Японський десерт Моті з начинкою

Рецепт японського десерту «Моті» з начинкою простий рецепт, який вийде 100%. Якщо хочете приготувати правильні «моті» в домашніх умовах, головне – вибрати правильну борошно. Використовуйте тільки борошно з клейкого рису.

Інгредієнти

Тісто на 4 шт (великі):
– 110 г борошна
– 5 г кукурудзяного крохмалю
– 15 г цукрової пудри
– 15 г рослинної олії без запаху
– приблизно 100 г води (дивіться на консистенцію)
– барвник будь-який за бажанням (можна частину води замінити соком яскравого кольору, якщо не хочете додавати барвник )

Начинка на 4 шт:
– 150 г сирного сиру або маскарпоне
– 30-40 мл вершків жирністю 33%
– 80 гр білого шоколаду
– будь-які фрукти або ягоди за бажанням
(можна погратися з начинками на ваш смак, додавати конфітюри, карамель, курд і навіть свіжі ягоди)

Японський десерт Моті з начинкою покроковий рецепт

1. Розпустити шоколад в свч імпульсами і дати остыть.

2. Поки остигає шоколад, в чашу міксера покласти сир, злегка збити до пом’якшення, додати вершки і ще раз взбить.

3. Додати шоколад і збити до однорідної пишної массы.

Відео рецепт 👇