Полунична начинка з крохмалем для торта

Якщо ви як і я влітку заморожуєте перетерту полуницю або будь-яку іншу ягоду з цукром, то взимку можна побалувати себе смачною начинкою для тортів і капкейків. Як зробити полуничну начинку з крохмалем для торта рецепт простий.

Інгредієнти

Полуниця з цукром -300 гр
Крохмаль-2 ст л
Вода-4 ст л

Полунична начинка з крохмалем для торта покроковий рецепт

1. Для початку потрібно розморозити ягоду, я просто залишила на столі ,але так само можна відправити в замороженому вигляді в сотейник і розтопити на повільному вогні .

2. Доводимо до кипіння і дрібної цівкою заливаємо крохмаль розведений з водой.

3. Так як ягода буває більш або менш водянистої ваша ягода може менше загуснути, не переживайте, просто розведіть ще раз крохмаль з водою і трохи вливайте поки маса не стане потрібної консистенции.

Відео рецепт 👇