Тарт мигдальний пиріг з нектаринами і малиною

Просто дуже літній, соковитий, ніжний Тарт мигдальний пиріг з нектаринами і малиною рецепт простий в духовці. Ідеальне поєднання, але щоб його отримати, беріть гарні, соковиті стиглі нектарини, а малину можна і заморожену. Якщо немає мендальных пелюсток, то можна без них). Але якщо вони є – не шкодуйте, вони додають цієї ніжності легку, грайливу “хрусткість”.

Інгредієнти

на 1 тарт 20X20 см

Для мигдального шаблі:
118 г борошна
1,25 г солі
20 г мигдальної муки
42 г цукрової пудри
57 г вершкового масла
26 г яєць

Для легкого мигдального крему:
90 г мигдальної муки
70 г цукрової пудри
80 г яєць
13 г крохмалю
15 г вершкового масла
24 г білків
24 г цукру
мигдальні пелюстки
2 свіжих нектарина
ягоди малини (свіжі або заморожені)

Тарт мигдальний пиріг з нектаринами і малиною покроковий рецепт

1. Для мигдального шаблі масло нарізати невеликими кубиками. Борошно просіяти цукрову пудру. У міксері насадкою «лопатка» перемішати масло, борошно, цукрову пудру, сіль, мигдалеву борошно до стану мокрого песка.
2. Додати яйце і швидко замісити тісто. Як тільки маса збереться в кулю, припинити замішування. Тісто розкачати між двома аркушами паперу для випічки до товщини близько 3 мм і прибрати стабілізації в холодильник мінімум на 4 часа.
3. Сформувати тарт. Отримані заготовки прибрати в морозилку мінімум на півгодини. Випекти при температурі 160 градусів 10-15 минут.
4. Для легкого мигдального крему білки збити, додаючи цукор в 3 прийому, до м’яких піків. Окремо збити яйця з цукровою пудрою і мигдальною борошном. Ввести в яєчну суміш просіяний крохмаль, потім розтопленої вершкове масло температурою 55-60 градусів. Потім у два прийоми ввести меренгу. Викласти крем у тарт.
5. Нектарини нарізати тонкими слайсами, викласти в тарт. На вільні місця викласти малину (якщо ягоди заморожені -розморожувати їх не потрібно). Присипати заготівлю мигдалевими пелюстками. Випекти при 160 градусах протягом приблизно 20 хвилин. Остудити, вийняти з формы.