Домашнє морозиво вершковий пломбір зі згущеним молоком

Літо ще не закінчилося☀️, тому ще не пізно поласувати цим десертом! Не знаю, чи бувають рецепти простіше, ніж цей! Як приготувати Домашнє морозиво вершковий пломбір зі згущеним молоком рецепт простий і швидкий. В основі всього чотири інгредієнти і готується він буквально за десять хвилин!👌 На смак вершковий пломбір, який буквально тане в роті, з маленькою ноткою ванілі!🌿Однозначно сподобається як дорослим, так і дітям! Обов’язково спробуйте, це дуже смачно!😉

Інгредієнти

500 мл вершків 33-35%
250 мл згущеного молока
1 ч. л. ванільного цукру
Будь-якого печива

Домашнє морозиво вершковий пломбір зі згущеним молоком покроковий рецепт

1. Вершки збиваємо до м’яких піків, поки вони не стануть щільної консистенції. Далі додаємо згущене молоко і ванільний цукор, продовжуємо заважати, поки маса не стане однорідною консистенцией.
2. Форму застеляємо харчовою плівкою. На дно форми викладаємо печиво, зверху крем і потім знову печенье.
3. Далі прибираємо морозиво в морозильник до повного застигання, краще на ніч.
Приємного апетиту!