Мандариновий мармелад в домашніх умовах

ДОМАШНІЙ МАНДАРИНОВИЙ МАРМЕЛАД. Як зазвичай, готувати зовсім не складно і швидко, а виходить дуже смачно🥰 Обов’язково зберігайте рецепт і готуйте👍🏼. КБЖУ на 100 г ~ 125/6/0/25. Хочу бачити тих, кому подобається те, що я роблю! Для мене це дуже важливо. Як зробити Мандариновий мармелад в домашніх умовах рецепт простий.

Інгредієнти

✅ 400 мл мандаринового соку (4-5 мандарин)
✅ 35 г желатину
✅ 100 г цукру
✅ щіпка лимонної кислоти

Мандариновий мармелад в домашніх умовах покроковий рецепт

1. Очищені мандарини пробиваємо в блендері і проціджуємо сік через сито. Желатин заливаємо 70 мл отриманого соку і залишаємо набухати на 10 хвилин. До залишився соку додаємо цукор, лимонну кислоту і, помішуючи, доводимо до кипения.

2. Вимикаємо вогонь, додаємо набряклий желатин і перемішуємо до його розчинення. Охолоджуємо до кімнатної температури, розливаємо по будь-яких формах і прибираємо в холодильник на пару часов.

3. За бажанням, перед самою подачею, обвалюємо в цукрі/цукровій пудрі/кокосової стружке.

Відео рецепт 👇