Гарбузовий пиріг з цедрою апельсина

Як смачно зробити Гарбузовий пиріг з цедрою апельсина простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко. Гарбузовий пиріг з цедрою апельсина. 🍊🍊🍊 Гарбуз не відчувається абсолютно! Тільки яскравий смак апельсина. Гарбуз дає яскравий колір і ніжну структуру.

Інгредієнти

🍊Яйця – 3 шт
🍊Цукор 150 г
🍊Щіпка солі
🍊Молоко – 100 мл
🍊Раст.олія – 50 мл
🍊Пюре гарбуза – 200 г
🍊Цедра одного апельсина
🍊Борошно – 300 г
🍊Розпушувач – 1 ч. л

КБЖУ на 100 г 267/6/9/41

Гарбузовий пиріг з цедрою апельсина покроковий рецепт

1. Для початку приготуйте гарбузове пюре зручним вам способом. Я ріжу гарбуз не великими кубиками, складаю в глибоку тарілку і ставлю в мікрохвильовку хвилин на 5 до мягкости.

2. Яйця збити з цукром, дрібкою солі і растительным маслом до світлої маси. Влити молоко, додати пюре гарбуза і цедру одного апельсина. Перемешать.

3. Борошно просіяти разом з розпушувачем і розміщувати тісто до однорідного стану. Валити тісто у форму для випічки. Випікати при 180 градусах близько 40 минут.

4. Готовність перевірити шпажкою, вона повинна виходити сухою. Готовий пиріг повністю остудити! Приємного апетиту

Відео рецепт 👇