Пончики берлинеры з шоколадно-горіховою начинкою

Як смачно зробити Пончики берлинеры з шоколадно-горіховою начинкою простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Борошно – 380 р
Яйце – 1 шт
Жовток – 1 шт
Цукор – 60 г
Сіль – 5 р
Молоко – 160 р
Дріжджі сухі швидкодіючі – 6 р
Вершкове масло кімнатної температури – 60 р

Начинка:
Нутелла або будь-яка інша паста
Цукрова пудра або дрібний цукор

Пончики берлинеры з шоколадно-горіховою начинкою покроковий рецепт

1. В чаші міксера змішайте всі інгредієнти (кімнатної температури), крім олії. Замішують тісто на низькій швидкості 10 хвилин. Потім додайте масло невеликими порціями. Для цього попередньо наріжте масло на кубики.

2. Не припиняючи заміс, додайте по 1 кубику масла і заважайте до тих пір, поки тісто не забере до себе все масло. Це може зайняти до 20 хвилин замішування на низькій швидкості. Затягніть тісто плівкою і залиште на 1,5 години. Розділіть тісто на 12 частин (приблизно по 60 г), сформуйте кульки з тіста і помістіть їх на квадратики з пекарської папери. Накрийте і залиште на 30 хвилин. Розігрійте олію до 180 градусов.

3. Обсмажуйте пончики з обох сторін по 2 хвилини. Слідкуйте за температурою масла. Обваляйте пончики в цукровій пудрі. Дрібний цукор можна зробити подрібнивши звичайний цукровий пісок в ступці, але не до стану пудри. Шоколадно-горіхову пасту перекладіть в кондитерський мішок і наповніть їй пончик. Якщо паста дуже густа, попередньо розбавити її вершками до бажаної консистенции.

Відео рецепт 👇