Галета пиріг з ревенем і мигдалем

Галета пиріг з ревенем і мигдалем простий рецепт духовці.

Інгредієнти

Для тесту:
— борошно пшеничне — 250 г
— цукор — 120 г
— ванільний цукор — 10 г
— вершкове олію — 100 р
— холодна вода — 70 мл

Для начинки:
— вершкове олію — 100 р
— цукор — 50 г
— ванільний цукор — 10 г
— яйце куряче — 1 шт.
— миндальна борошно (або подрібнений мигдаль) — 100 г
— ревінь — 4 стебла

Галета пиріг з ревенем і мигдалем покроковий рецепт

1. У ревени зріжте корінці і верхівки. При необхідності очистіть. Розріжте на три частини й потім уздовж. Перекладіть в миску, трохи присипте цукром і залиште. Для тесту в глибокій мисці змішайте борошно з цукром. Потім додайте холодне вершкове масло і розітріть руками до стану крошки.

2. Додайте холодну воду і замісіть тісто. Сформуйте кулю і приберіть в холодильник. Якщо буде мало борошна, додайте ще води. Якщо занадто липко, то додайте борошно. Для горіхового крему збийте масло з цукром. Додайте яйце і мигдалеву муку.

3. Збийте до однорідності. Тісто розкачайте на пергаменті. Краще відразу ж на деку. Викладіть в центр крем, потім ревінь. Захистіть краю. Випікайте в розігрітій до 190С приблизно 30-40 хвилин. Тісто має зарумяниться.

Відео рецепт 👇