Торт «Молочна дівчинка» з кремом з вершків та кисломолочного сиру

Дуже легкий, повітряний торт «Молочна дівчинка» з кремом з вершків та кисломолочного сиру простий рецепт . До речі, інакше його ще називають тортом для закоханих. Готується дуже просто і швидко.

Інгредієнти

Для коржів:
2 яйця
180 гр. пшеничного борошна
380 гр. згущеного молока
50 гр. вершкового масла
12 гр. розпушувача
Щіпка солі

Крем:
300 гр. жирних вершків (від 30%)
70 гр. цукрової пудри
340 гр. сирного сиру
Лохина, листя м’яти

Торт «Молочна дівчинка» з кремом з вершків та кисломолочного сиру покроковий рецепт

1. Готуємо коржі. В яйця додати згущене молоко і збити віночком .Далі додати розпушувач, борошно і перемішати до однорідної маси. Деко(30×40) застеляємо пергаментом (силіконізовані). Виливаємо половину тіста і рівномірно распределяем.

2. І випікаємо в розігрітій до 180 градусів духовці приблизно 7 хвилин. З готового коржа акуратно знімаємо пергамент, обрізаємо нерівні краї і ділимо на 2 частини. Для крему збиваємо сирний сир з цукровою пудрою, потім додаємо вершки і збиваємо до загустения.

3. Збираємо торт, накладаючи один корж на інший і промазуючи їх приготованим кремом. Потім цим же кремом щедро покриваємо торт зверху і з боків. Прикрашаємо на свій смак, у мене ягоди лохини і листочки м’яти. Відправляємо торт в холодильник для пропитки.

Відео рецепт 👇