Пиріг з персиками свіжими в духовці на молоці

Пиріг з персиками свіжими в духовці на молоці простий рецепт. Осінь – час пити чай з пирогами і дивитися у вікно😄 один з моїх улюблених рецептів пирога – можна приготувати з персиками, сливами або яблуками наприклад.

Інгредієнти

Форма 18-25 см⁣⁣⠀
⁣⁣⠀
Тісто:⁣⁣⠀
– 300 г персиків або слив⠀без кісточки ⁣⁣⠀
– 100 г вершкового масла⁣⁣⠀
– 50 р цукру⁣⁣⠀
– 2 яйця⁣⁣⠀
– 200 г борошна⁣⁣⠀
– 150 мл молока⁣⁣⠀
– 1/2 чл соди⁣⁣⠀
– ванілін⁣⁣⠀

Пиріг з персиками свіжими в духовці на молоці покроковий рецепт

1. Половину персиків розрізати на дві частини, вийняти кісточки і нарізати часточками. Другу частину персиків нарізати кубиками.⁣⁣⠀ М’яке вершкове масло збити з цукром міксером.⁣⁣⠀
2. Додати яйця, збити до однорідності.⁣⁣⠀ Влити молоко і ретельно перемішати до однорідності.⁣⁣⠀ Борошно змішати з содою і в 2-3 заходу додати до рідких інгредієнтів, постійно помішуючи.⁣⁣⠀
3. Додати нарізані кубиками персики в тісто, перемішати.⁣⁣⠀ Форму за необхідності застелити папером для випічки.⁣⁣⠀
4. Влити тісто, зверху викласти наобещанные часточками персики.⠀⁣⁣⠀ Випікати в розігрітій на 180С духовці ~ 1 година.⁣⁣⠀