Пиріг з персиками свіжими в духовці на молоці простий рецепт. Осінь – час пити чай з пирогами і дивитися у вікно😄 один з моїх улюблених рецептів пирога – можна приготувати з персиками, сливами або яблуками наприклад.
Інгредієнти
Форма 18-25 см⠀
⠀
Тісто:⠀
– 300 г персиків або слив⠀без кісточки ⠀
– 100 г вершкового масла⠀
– 50 р цукру⠀
– 2 яйця⠀
– 200 г борошна⠀
– 150 мл молока⠀
– 1/2 чл соди⠀
– ванілін⠀
Пиріг з персиками свіжими в духовці на молоці покроковий рецепт
1. Половину персиків розрізати на дві частини, вийняти кісточки і нарізати часточками. Другу частину персиків нарізати кубиками.⠀ М’яке вершкове масло збити з цукром міксером.⠀
2. Додати яйця, збити до однорідності.⠀ Влити молоко і ретельно перемішати до однорідності.⠀ Борошно змішати з содою і в 2-3 заходу додати до рідких інгредієнтів, постійно помішуючи.⠀
3. Додати нарізані кубиками персики в тісто, перемішати.⠀ Форму за необхідності застелити папером для випічки.⠀
4. Влити тісто, зверху викласти наобещанные часточками персики.⠀⠀ Випікати в розігрітій на 180С духовці ~ 1 година.⠀