Паска краффин на сметані і молоці

Паска краффин на сметані і молоці рецепт простий і швидкий.

Інгредієнти

2 яйця
150 гр цукру
100 гр злив масла в тісто
50 гр злив.масла для змащування
100 гр сметани
200 гр молока (80 мл з них для опари)
+\-500 гр борошна
опара (80 мл молока, 11гр дріжджів, 1ст л цукру, 3 ст л борошна)
100 гр грецького недолік

Паска краффин на сметані і молоці покроковий рецепт

1. Ставимо опару. Змішуємо молоко, цукор, дріжджі і борошно) до утворення пінної шапочки. Ставимо тісто. Яйця збиваємо з цукром, додаємо сметану, масло, молоко. Перемішуємо , додаємо опару , борошно і замішуємо тісто. Тісто треба вимішувати руками не менше 10 хвилин. Так само можна вимісити в планетарному миксере.

2. Накриваємо плівкою і ставимо в тепле місце. Тісто має збільшитися в об’ємі в 2 рази. Волоські горіхи подрібнюємо і змішуємо з цукром, можна при бажанні додати кориці. Тісто руками розтягуємо в пласт , сращиваемся розтопленим маслом і посипаємо орехами.

3. Далі звертаємо в рулет. Дозволяємо рулет поперек , але не до кінця і звертаємо любові зручним чином. Перекладываемся у форму і ставимо на расстойку приблизно 30-40 минут.

4. Випікаємо в заздалегідь розігрітій духовці при 180 градусах. Готовність перевіряємо на суху паличку, так як час приготування змінюється в залежності об’єму форми. В кінці посипаємо цукровою пудрой.

Відео рецепт 👇