Домашнє печиво Савоярді для Тірамісу

Як зробити Домашнє печиво Савоярді для Тірамісу простий рецепт в духовці.

Інгредієнти

– 2 яйця С0
– Щіпка солі
– 65 гр цукрової пудри (+ пудра на обсипання)
– 50 гр борошна

Домашнє печиво Савоярді для Тірамісу покроковий рецепт

1. Яйця кімнатної температури ділимо на білки і жовтки. У білки додаємо сіль і збиваємо до легкої піни. Коли з’явилася піна, додаємо 1/2 цукрової пудри і збиваємо до щільних стійких пік (якщо перевернемо миску, меренга залишиться в чаші).

2. В жовтки додаємо залишок пудри, перемішуємо. Частинами вводимо білки в жовтки, перемішуючи лопаткою. Просіваємо борошно і акуратно перемішуємо. За допомогою насадки 1А (або відрізаного кінчика мішка) відсаджуємо полосочки.

3. Припыляем цукровою пудрою і ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 10-15 хвилин до рум’яного кольору. Нічим не гірше покупного печива! Якщо має, то для «Тірамісу» завжди готую свій)

Відео рецепт 👇