Линцерское печиво з джемом

Як зробити Линцерское печиво з джемом рецепт простий домашній. У мене тиждень випічки. Така щільна, що думати про щось інше складно. Треба встигнути спекти штоллени (вчора був перший запік, сьогодні другий, завтра тетий, можливо і буде четвертий – печу їх на замовлення) Пряники Старопольські пряники ( дуже цікавий варіант 🔥, скоро все розповім і покажу) Фруктові кекси Panforte (теж скоро покажу) Ну, і хліб ніхто не відміняв. І все це до суботи. Але я рада, тому що займаюся улюбленою справою і насолоджуюся ароматами на кухні!
Ось тільки куди впихнути звичайну готування? Запитання поки що без відповіді. Що-небудь придумаю. Вам пропоную спробувати спекти це дивовижне печиво. Печу його тільки на новий рік – ошатне, красиве і дуже смачне! Діти дуже люблять з ним возитися – вирізати формочками, змащувати варенням і склеювати половинки. Печиво виходить більш ароматним з використанням мелених неочищених горіхів, попередньо обсмажених в духовці, а з мигдальною борошном процес йде швидше і печиво виходить рівніше.

Інгредієнти

220 гсливочного масла
100 г цукру
120 г меленого мигдалю або мигдальної муки
380 г борошна
4 г розпушувача
2 яйця
Пара крапель ванільного екстракту (можна без нього)
Густий джем для склеювання печеньок.

Линцерское печиво з джемом покроковий рецепт

1. Масло збити з цукром до пишної маси. Додати по одному яйця, щоразу збиваючи. Додати ваніль і все борошно. Швидко вимісити тісто, зібрати в грудку і прибрати в холодильник на 2 години. Можна на ночь.
2. Духовку розігріти до 180 градусів. Вийняти тісто, розкачати між двома шарами пекарської папери, вирізати печива , викласти на пергамент і випікати 10 минут.
3. Печиво не повинне зарум’янитися, тільки слегкапо краях! Поки гаряче, воно ще м’яке, після остигання стає хрустким. Готові печива намазати джемом і склеїти між собою попарно. Приємного апетиту!