Фруктовий пиріг Яблуко Груша Алича

Вікна нашої квартири виходять на обидві сторони будинку. Вікна з кухні дивляться на вулицю, де вечорами можна спостерігати досить забавну пробку з семи машин, почергово змінюються новими. Вікна із залу виходять у двір. Там росте дика груша, алича, слива, обліпиха та яблуня з обламаними нижніми гілками, за яким хлопчаки легко можуть залізти до самої верхівки і нарвати яблук. Ми ж збираємо урожай іншим способом)
Використовуючи палицю і обчислюючи приблизний кут кидка в дерево 😁 Таким макаром вдається збити відразу кілька яблук, не ризикуючи впасти з гілки вниз головою. Далі у яблук починається зовсім інше життя. Вони приймають ванну, знімають все зайве і купаються в цукровому сиропі, щоб потім поміститися в банку і відправитися жити в буфет до зими.
Наступна партія йде в пироги, третя в компоти, а четверта запікається з корицею в духовці. Пироги, компоти і запечені яблука теж йдуть партіями і закінчуються, коли у дворі дерева втрачають останні плоди під натиском хлопчаків, які не бажають йти обідати додому. Як приготувати смачний Фруктовий пиріг Яблуко Груша Алича рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

4 яйця
4 ст. л цукру
4 ст. л борошна
Щіпка солі
Будь-які фрукти за бажанням (у мене було 2 маленьких яблука, 2 груші і трохи аличі)

Фруктовий пиріг Яблуко Груша Алича покроковий рецепт

1. Фрукти можна очистити від шкірки якщо вона жорстка або просто нарізати тонкими часточками. Аличу я розрізала на половинки і прибрала кісточки. Яйця збийте з цукром і дрібкою солі до пишноти й посвітління массы.
2. Просійте борошно і акуратно перемішати лопаткою до однорідності в одному напрямку рухами знизу вгору. Форму 21-22 см застеліть пергаментом і змастіть дно маслом.
3. Викладіть трохи тесту, потім частина фруктів, знову тісто, знову фрукти і знову затените всі тестом. Зверху трохи посипте цукром для скоринки. Випікайте в заздалегідь розігрітій до градусів духовці приблизно 30-40 хвилин, орієнтуючись на свою духовку. Готового пирога дайте трохи охолонути, а потім подавайте. Приємного апетиту!