Болгарська насипний яблучний пиріг з манкою

Приготування цього пирога досить незвичайне, але результат виходить просто чудовий! Як зробити Болгарський насипний яблучний пиріг з манкою рецепт простий в духовці.

Інгредієнти

🔹Яблука-1 кг
🔹Манка-160 гр.
🔹Борошно – 130 гр.
🔹Розпушувач-1,5 ч. л.
🔹Цукор – 180 гр.
🔹Молоко-250 гр.
🔹Сік лимона-1 ст. л.
🔹Кориця-1 ч. л.

Болгарська насипний яблучний пиріг з манкою покроковий рецепт

1. Змішати всі сухі інгредієнти: манку, борошно, розпушувач, цукор. І розділити на ТРИ РІВНІ ЧАСТИНИ. Яблука натерти на крупній тертці. Збризнути соком лимона, посипати корицею і розділити на три части.
2. У форму для випічки всипаємо першу частину сухого тіста, накладаємо шар яблук, потім знову суха суміш і яблука ітд… (Виходить три шари).
3. Пиріг залити киплячим молоком і за допомогою виделки протикати пиріг, щоб молоко дістало до нижнього шару. Випікати в попередньо розігрітій духовці при 180 градусах, 50-60 минут.