Виноградний пиріг на сметані в духовці

Виноградний пиріг на сметані в духовці простий рецепт домашній. Трохи суботнього ☺️ Як ваша субота? Що смачного приготували?😻 У нас… крім заготовок.. ось такі ласощі 👇 ☀️Шашлик (дуже рекомендую👌) Стегно безкісткове куряче посолити, прошарувати цибулею ріпчастою і щільно скласти в каструльку і години на три прибрати в холодильник, можна на ніч. Смажити на вугіллі, іноді побризкати рідиною (суміш вина і води 1:1) ☀️Овочі просто цілі запекти, зняти з готових шкурки, можна порізати із зеленню, часником, олією та лимонним соком – вийде салат або просто так є) ☀️почав заспівати виноград, пиріг з чорним без кісточок самий смачний і красивий👌

Інгредієнти

3шт яйця категорії С1
120г цукор
200г сметана
100мл ростить масло без запаху
230г борошно
10г розпушувач
ваніль в будь-якому вигляді

300г виноград

Виноградний пиріг на сметані в духовці покроковий рецепт

1. Змішати віночком яйця, цукор, сметану, масло, ваніль. Окремо змішати борошно і разрыхлитель.
2. Об’єднати обидві суміші. Форму змастити маслом, присипати борошном, влити тесто.

3. Зверху виноград (ще посипала крихтою з цукру, борошна, масла вершкового). Випікати в розігрітій до 180-200С духовці хвилин 45.