Ванільний бісквіт пп

Як зробити Ванільний бісквіт пп рецепт простий. Не забувайте про зворотний зв’язок ❤️ вона дуже важлива! Мій найулюбленіший базовий ванільний ПП бісквіт: високий, в міру вологий і шалено смачний 👌🏻

Інгредієнти

(діаметр 16 см)

Яйця С0 4 шт
Вівсяні висівки 35 гр
мигдальна Борошно 55 гр
Сухе знежирене молоко 45 гр
Кукурудзяний крохмаль 25 гр
Молоко 2,5% 80 гр
Подслатитель (prebiosweet) 10 гр

Ванільний бісквіт пп покроковий рецепт

1. Яйця розділити на білки і жовтки. Білки збити з дрібкою солі і подслатителем до піків. Жовтки змішати з молоком. Висівки подрібнити, змішати з іншими сухими інгредієнтами. Всі просіяти!
2. Додати суміш з молока і жовтків. Акуратно в декілька заходів ввести збиті білки (руху зверху-вниз). Випікаємо бісквіт при 170 градусах близько 40-50 минут.
3. Готовність перевіряти зубочисткою. Остудити і прибрати в холодильник на 6-8 годин (краще на ніч).