Манго маракуйя конфітюр

Як зробити Манго маракуйя конфітюр рецепт простий. Це нереально смачна начинка, її можна використовувати в Павлови,капкейки і торти.🤗 Конфітюр виходить досить стабільним і нікуди не втече).

Інгредієнти

🔸пюре манго – 200 гр.
🔸пюре маракуї (мені більше подобається з кісточкою,але можна і без) – 100 гр.
🔸крохмаль кукурудзяний 1 ст. л. розчинити в 2 ст. л холодної води)
🔸цукор – 60 гр.(орієнтуйтеся на свій смак).

Манго маракуйя конфітюр покроковий рецепт

1. Крохмаль залити 2 ст. л. Холодної води, перемішати. Пюре манго і маракуї скласти в сотейник, насипати цукор і прогрівати до його растворения.
2. Додати крохмаль і інтенсивно перемішати, щоб не утворилося грудочок. Прогрівати, помішуючи, ще 2-3 хвилини, зняти з вогню і остудить.

3. Це нереально смачно, можна навіть ложкою або замість начинки. Ну а якщо не хочеться готувати, то я це із задоволенням, зроблю за вас.