Медовий торт Рижик класичний з заварним кремом домашній

Як смачно зробити Медовий торт Рижик класичний з заварним кремом домашній простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Інгредієнти для коржів:
100 гр. масла
Яйця – 3 шт.(С0)
Цукор -180 гр.
Мед – 2 ст. л
Сода – 1 ч. л
Борошно – на-віч

Заварний крем:
Жовтки 2 шт
Цукор – 150 гр.
Крохмаль – 2 ст. л
Молоко -500 мл
+
350 гр. масла вершкового масла (кімнатної температури)
Банка згущеного молока звичайної
Банка вареного згущеного молока
Ванілін

Медовий торт Рижик класичний з заварним кремом домашній покроковий рецепт

1. В мисці змішаємо: Яйця, цукор, мед, масло . Перемішаємо, відправляємо на водяну баню до повного расстворения цукру і масла. (Поступово перемішуючи). Далі знімаємо з вогню , додаємо соду і добре перемішуємо. Вводимо поетапно борошно і замішуємо м’яке тісто. Ділимо на 4 частини. Розкотимо на пергаменті, протикаємо весь аркуш виделкою. Ставимо в заздалегідь розігріту духовку 180 С за 3-5 минут.

2. Крем:
В кострюлю додаємо жовтки від яєць, цукор , крохмаль і трохи молока вливаємо із загальної маси. Добре перемішаємо до однорідності і не перестаючи перемішувати вливаємо повністю все молоко! Йдіть на плиту (середня швидкість) Перемішувати обов’язково постійно, не перестаючи! До появи перших бульбашок! Потім накриваємо харчовою плівкою в контакт!

3. І прибираємо в сторону повністю охолонути. (При кімнатній температурі) Далі Збити масло кімнатної темп. з ваніліном 2хв. і по ложечці додавати звичайну згущене молоко, потім заварную суміш так само по ложечці, ще трохи збити і готово. (Не забуваємо збирати з країв лопаткою, щоб була однорідна маса)

Відео рецепт 👇