Абрикосовий пиріг з цедрою лимона приголомшливо смачний

Дорогі, залиште будь-смайл в коментарях, якщо бачите цей рецепт. Абрикосовий пиріг з цедрою лимона в духовці приголомшливо смачний рецепт.

Інгредієнти

Яйця 2 шт
Цукор 130 гр
Цедра лимона
Рослинна олія 80 мл
Молоко 50 мл
Борошно 200 гр
Розпушувач 7 гр

Абрикоси 600 гр

Абрикосовий пиріг з цедрою лимона приголомшливо смачний покроковий рецепт

1. Для тіста збити в піну яйця з цукром. ⠀ Для аромату додаємо цедру лимона. ⠀ Не перестаючи збивати додаємо рослинне масло і тепле молоко. ⠀ Просіваємо борошно і розпушувач. ⠀

2. Перемішувати слід лопаткою, щоб тісто не опало. Абрикоси порізати слайсами. ⠀ Трохи додати в тісто. ⠀ Форму змастити маслом, викласти тісто. ⠀ Поверх тіста викладаємо скибочки абрикосок. ⠀

3. І відправляємо в духовку на 170 градусів, на 50 хвилин. ⠀ Ароматний, ніжний, смачний пиріг готовий. ⠀ Можна посипати цукровою пудрою і пробуем.

Відео рецепт 👇