Апельсиновий рулет за 15 хвилин

Як зробити смачний Апельсиновий рулет за 15 хвилин рецепт простий в духовці. Цей рулет подається до столу холодним, але відкусити шматочок хочеться ще на стадії згортання. Рулет такий ніжний і м’який. Дуже ароматний і соковитий. Просто диву даєшся, як з таких продуктів виходить така ідеальна випічка і ні грама масла!

Інгредієнти

Тісто:
•Борошно-107 гр.
•Сік апельсина/мандарина і цедра-1 шт.
•Яйце-3 шт.
•Цукор-95 гр.
•Розпушувач-8 гр.

Крем:
•Сирний сир-250 гр.
•Вершки 20%-70 мл
•Цукор-45 гр.
•Цедра і сік апельсина-45 мл
•Апельсиновий конфітюр /джем/повидло на мастило рулету.

Апельсиновий рулет за 15 хвилин покроковий рецепт

1. Готуємо тісто: у мисці змішуємо всі сухі інгредієнти .В окремій мисці змішуємо яйця з соком і цедрою апельсина, все ретельно перемішуємо вінчиком до однорідної маси. Потім з’єднуємо яєчну суміш з борошняною сумішшю і замішуємо тісто до об’єднання. ЗАВАЖАЄМО РУЧНИМ ВІНОЧКОМ НЕ МИКСЕРОМ.
2. Виливаємо тісто на попередньо змащений маслом пергамент, розподіляємо по всій площі. Відправляємо в духовку на 180 ° приблизно 8-10 хвилин. Поки наш бісквіт випікається, приготуємо крем: просто з’єднуємо всі інгредієнти і збиваємо миксером.
3. Дістаємо гарячий рулет , змащуємо його джемом, далі змащуємо кремом і загортаємо в рулет. Коли наш рулет готовий, відправляємо його відпочити в холодильник на 3 години!