Ванільний бісквіт для торта

Як зробити Ванільний бісквіт для торта рецепт простий в духовці. Ще один рецепт в скарбничку, щоб не втратити🥰 Бісквіт виходить ніжним, пористим і помірно вологим. Підійде для тортів і як самостійний десерт для сімейного чаювання) додайте ягоди/крем і насолоджуйтесь❤️

Інгредієнти

5 яєць ( с0)
140 г цукор
ванільний цукор 1 пакетик
5 г розпушувач
40 г рослинна олія
1 г сіль
180 г борошно

Ванільний бісквіт для торта покроковий рецепт

1. Яйця не потрібно розділяти на білки і жовтки збиваємо цілком, поступово підсипаємо цукор + ванільний цукор. Збити до пишної білої маси. Просіяне борошно з’єднати з розпушувачем і солью.
2. Ввести в білкову масу і акуратно перемішати до однорідності на низькій швидкості міксера або лопаткою. В останню чергу додати рослинне масло і перемешать.
3. Випікати до сухої шпажки у формі діаметром 24 см при температурі 170 градусів. Час випікання може змінюватись в залежності від розміру форми/особливостей духовки і тд.

4. Готовий бісквіт охолодити на решітці, обернути плівкою і прибрати в холодильник на кілька годин/ на ніч. Після цього розрізати на 3 частини і зібрати торт.