Ледачий торт наполеон з лаваша з заварним кремом без випічки

Як зробити дуже смачний Ледачий торт наполеон з лаваша з заварним кремом без випічки рецепт простий.🔥😍 Для мене це самий смачний наполеон який я пробувала 🤤 тут головне взяти смачний,тонкий лаваш . Я беру бездріжджовий , якщо візьмете товстий -не вийде.

Інгредієнти

Кбжу на 1 порцію : 396 ккал 15.4/7.1/66.1
На 100г: 116/4.5/2.1/19.4
Таких шматочків виходить 2 по 340 р.

145 г – лаваша ( тонкого вірменського бездріжджового )
500 мл молока ( у мене 2,5%)
15 г- сухого знежиреного молока ( СЗМ)
20 гр кукурудзяного крохмалю.
підсолоджувач за смаком

Ледачий торт наполеон з лаваша з заварним кремом без випічки покроковий рецепт

1. Мені знадобився один лист лавашу, нарізаємо його довільної форми ( я на прямокутники нарізала , вийшло 17 шт). Сухе молоко обсмажуємо на сковороді до рум’яного кольору, пробиваємо блендером до крихти (я цей крок пропустила, т. до у мене вже була готова суміш) навіть без сухого молока, крем вийде вкусный.
2. Змішуємо холодне молоко, СОМ, крохмаль і підсолоджувач, ставимо на повільний вогонь і варимо до загустіння, постійно помішуючи. Знімаємо з вогню й даємо трохи охолонути, тим часом підсушуємо на сухій сковороді з двох сторін до лаваш золотистости.

3. Один шматочок кришимо руками в крихту і відкладаємо вбік для прикраси. Кожен шматочок змащуємо кремом( приблизно за 2-2,5 ст. л на шматочок) останній шар повинен бути крем , зверху посипаємо дрібно для прикраси і ставимо в холодильник на ніч 🤤.