Домашній Торт Казка за ГОСТОМ СРСР

Як смачно зробити Домашній Торт Казка за ГОСТОМ СРСР простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Бісквіт :
4 яйця -з-0
120гр цукру
120гр борошна
Форма 27\27

Крем шарлот :
2 жовтки
260гр цукру
200мл молока
Ваніль

Домашній Торт Казка за ГОСТОМ СРСР покроковий рецепт

1. Бісквіт: Випікати при 160* близько 20-30 хв (залежить від вашої духовки і форми в якій печете). Все змішати, довести до кипіння, уварити до легкого загустіння ! (Охолодити ) 200гр вершкового масла збити до Білого, поступово ввести остиглий крем, додати 1ст л з гіркою какао !!!

2. Просочення 3ст л згущеного молока і 150мл води , можна додати нього коньяку або Рому ! Бісквіт я розділила на три смужки шириною 9см !! Залишки бісквіта подсушила в духовці і зробила крихту для декору!! Так колір крихти красивіше !

3. Збираємо тортик як показано на відео ! Для квіточкою я відклала 2ст л крему до того як ввела какао !!! Даємо тортику настоятися пару годинок !!!

4. Дуже гарний і смачний тортик !!!.