Як зробити Домашній Зефір Вишня Зливу рецепт простий. Я вирішила порадувати вас новим рецептом зефіру: Вишня з медовою сливою… Якщо ви втомилися від того, що ваш зефір вас не слухається, то милості прошу до мене в таплинк (посилання в шапці профілю), там ви зможете знайти мої книги і зефірні відео уроки. Також ви можете скачати безкоштовно чек лист “Кондитерський інвентар зефиродела” (для новачків) і безкоштовний міні відео-урок “ЯК поготовить яблука до запіканню”.
Інгредієнти
Вишневе пюре 75гр
Сливове пюре 75гр
Агар 10гр
Цукор 200гр
Вода 100гр
Мед 50гр (можна замінити на глюкозний або на інвертний сироп)
В діжу:
70гр білка
70гр цукру
Домашній Зефір Вишня Зливу покроковий рецепт
1. Сливу і вишню розморозити і разом з соком пробити блендером (не перетирати) В сотейник з товстим дном наливаємо воду, мед, пюре, насипаємо цукор і агар. Варимо сироп 4 хвилини з моменту закипання і паралельно збиваємо до щільного меренгу пика.
2. Готовий сироп тонкою цівкою вливаємо в меренгу і після того, як влили сироп, збиваємо масу ще 3 хвилини. Перекладаємо масу в кондитерський мішок з вашої улюбленої насадкою і відсаджуємо зефірчик. Даємо дозріти зефіру від 24 до 48 часов.
3. Склеюємо половинки між собою і обвалюємо в цукровій пудрі. Зберігаємо зефір в герметичному контейнері. Перед тим, як почати варити сироп, в нього можна додати будь-яку пряну приправу, наприклад корицю або кардамон (за бажанням).
Відео рецепт 👇