Ванільно шоколадний бенто торт з карамеллю

Як зробити Ванільно шоколадний бенто торт з карамеллю рецепт простий і швидкий 🤤 Звучить то як 😍 До мене тут дійшло , що я вже роки 4 куховарю бенто торти, а популярними вони стали тільки зараз, хм… 🤪. Ну да ладно, краще поговоримо про те ,на скільки смачний тортик вийшов 😍 він шалено ніжний , соковитий, насичений, я і не знала ,що натуральна ваніль має такий приголомшливий смак , ванілін звичайно з натуральною ваніллю ,не зрівняється 🤪. Цей тортик проооосто знесе дах вам від задоволення, терміново біжіть готувати зараз ,а вже завтра вас чекає Мега спокусливий сніданок , я вам обіцяю 💦☺️

Інгредієнти

Кбжу на весь тортик : 476/34.9/16.6/46.9
На 100 гр: 129/9.54.5/12.7
Вага тортика: 368 гр

👩🏻🍳для бісквіта потрібно:
🍫 1 иичко
🍫30 гр. -рисової ц/з борошна
🍫60 гр.- м’якого сиру
🍫3 гр. – какао
🍫2 гр. розпушувача
🍫підсолоджувач за смаком

👩🏻🍳Для крему потрібно:
🧁50 гр.-Рікотти Unagrande
🧁50 гр. – м’якого сиру 0%
🧁1 стручок ванілі
🧁2 гр.- какао
🧁Підсолоджувач

👩🏻🍳для начинки потрібно:
🥜 100 мл – молока 1.8%
🥜сухе знежирене молоко (СЗМ)- 15 гр
🥜5 гр Кукурудзяного крохмалю
🥜5 гр.- Арахісу смаженого
🥜підсолоджувач за смаком
🥜сіль щіпка

👩🏻🍳Просочення :
50 мл Води теплої + підсолоджувач

Ванільно шоколадний бенто торт з карамеллю покроковий рецепт

1. Яйце з підсолоджувачем збиваємо , додаємо сир і перемішуємо . Додаємо борошно, розпушувач, какао, перемішуємо. Відправляємо в розігріту духовку при 180гр на 20 хвилин або на 3 хвилини в мікрохвильову піч. Тим часом займемося начинкою: СОМ обсмажуємо на сухій сковороді до рум’яного кольору, потім пробиває його в блендері до дрібної крошки.

2. В сотейнику змішати молоко, крохмаль, підсолоджувач і СОМ, тільки потім ставимо на повільний вогонь і постійно помішуючи чекаємо поки маса загусне , як тільки стала густою наша маса, знімаємо з вогню, накриваємо харчовою плівкою Вконтакт, щоб не утворилася плівка. Для крему: беремо стручок ванілі, розрізаємо вздовж і потрібно ножем выскрести серединку (це і є ваніль) всі інгредієнти перемішуємо. Бісквіт охолодити, розрізаємо на 2 частини, просочуємо рясно кожен корж пропиткой.

3. Беремо корж в серединку кладемо нашу начинку ( 3 ч. л.) потім арахіс. Решту начинки додаємо в крем і перемішуємо . Наносимо крем навколо нашої начинки і закриваємо другим бісквітом. Обмазываемых з усіх сторін наш тортик і відправляємо в холодильник до ранку , вранці прикрашаємо як побажаєте 😍

Відео рецепт 👇