Пиріг тарт Горіх Пекан Шоколад

Як смачно зробити Пиріг тарт Горіх Пекан Шоколад простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для основи:
85 г + 35 г вершкового масла
80 г цукру
1 г солі
120 г борошна
30 г мигдальної муки
25 г какао

Для начинки:
40 г вершкового масла
90 г темного шоколаду
50 г кленового сиропу
50 р коричневого цукру
120 г яєць
2 г ванілі
2 г солі
150 г пекана

Пиріг тарт Горіх Пекан Шоколад покроковий рецепт

1. Масло ріжемо кубиками і з’єднуємо всі інгредієнти в міксері до об’єднання. Загортаємо тісто в плівку і прибираємо в холодильник на час.

2. Випікаємо близько 20 хвилин при 170 градусах. Подрібнюємо в крихту, додаємо 35 г розтопленого вершкового масла. Формуємо основу, у нас форма 22 см.

3. Для начинки:
Топимо масло і шоколад, після поєднуємо разом. Всі інші інгредієнти поєднуємо разом віночком, потім додаємо до них шоколад з маслом.

4. Заливаємо в підготовлену основу і викладаємо горіхи. Випікаємо при 160 градусах 20-25 минут.

Відео рецепт 👇