Кокосово апельсиновий пиріг з грушею простий рецепт. Обауденнооо ніжний пиріг , просто гарматний якийсь 💦 взагалі не зрозуміла як я його з’їла 🙄. Тут ви можете додавати на вибір апельсин або лимон , я робила з апельсином.
Інгредієнти
Кбжу на 100 гр: 263/6.4/18.1/21.5
Мигдальна борошно – 100 гр
Універсальна безглютенова борошно Garnec – 80 гр
Яблучне пюре Фруто няня – 85 гр
Кокосове масло -15 мл
Підсолоджувач за смаком
Для начинки:
Кокосове молоко – 140 мл
Кукурудзяний крохмаль – 15 гр
Кококсовая борошно – 10 г
Цедра лимона/ апельсина – 1/2 ч. л
Лимонний сік/ апельсиновий – 2 ст. л
Груша (конференц -) – 60 гр (тоненько нарізати на пластини)
Кокосово апельсиновий пиріг з грушею покроковий рецепт
1. Змішати всі інгредієнти і розподілити по формочці (у мене силіконова 17 см), роблячи бортики і відкласти сторонку.
2. Для начинки:
Для крему перемішуємо все в сотейнику і ставимо на вогонь ,варити до загустіння , постійно помішуючи. Викласти крем на корж зверху , зверху прикрасити грушею і Випікати 20 хвилин при 180гр.
Для крему перемішуємо все в сотейнику і ставимо на вогонь ,варити до загустіння , постійно помішуючи. Викласти крем на корж зверху , зверху прикрасити грушею і Випікати 20 хвилин при 180гр.