Як зробити яблучний рулет в духовці простіше простого рецепт простий. Я рада кожного з вас … Мені приємно ділитися з вами перевіреними рецептами … Хто пам’ятає в гастрономах продавався яблучний рулет бабуся Ніна з буфету пропонувала його купувати це той рецепт … Виходить ніжний і соковитий .. Вмикай 🔊так цікавіше 😃
Інгредієнти
Для рулету
3 яйця
200 гр цукру
125 мл теплого молока
50 мл масло рослинного
ванілін
20 гр розпушувач
160 гр борошно
⠀
ДЛЯ НАЧИНКИ
6 яблук
160 гр цукру
100 гр горіхи (за бажанням)
Яблучний рулет в духовці простіше простого покроковий рецепт
1. В першу чергу приготуємо начинку яблука чистимо від шкірки пропускаємо через тертку, додаємо цукор і варимо до випаровування соку. Додаємо горіхи залишаємо щоб остыло.
2. Яйця збиваємо з цукром до пишноти додаємо тепле молоко, масло, ванілін і борошно з розпушувачем перемішаємо … Беремо жаровню застеляємо папером зверху паперу рівномірно розподіляємо начинку і зверху тісто відправляємо в духовку на 20 хвилин при 180*.
3. Після готовності перевертаємо на другий лист і звертаємо в рулет виходить м’яким нежным.
4. Зверху цукрова пудра. Приємного апетиту 😋
Відео рецепт 👇