Міді баклава з щербетом

Як смачно зробити Міді баклава з щербетом простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

2 яйця
100 мл. молока
100 мд. рослинного масла
1 столова ложка оцту
1 щіпка солі
Борошно приблизно 3 склянки

Для щербету:
3,5 склянки цукрового піску
3,5 склянки води
Чайна ложка лимонного соку

Додатково:
125 гр вершкового масла
1 стакан рослинного масла

Міді баклава з щербетом покроковий рецепт

1. Перемішати всі інгредієнти і замісити м’яке тісто. Розділити на 4 частини. Розкачати як можна тонше. Викласти подрібнені фісташки з волоським горіхом, покласти турецьке морозиво і надати форму як на видео.

2. Розрізати, викласти на деко. Розтопити вершкове масло, додати рослинне масло. Змастити, готувати в духовці при 200 градусів, 40 минут.

3. Для щербету перемішати всі інгредієнти і поставити на вогонь, готувати до однорідної консистенции.

4. Вилити щербет на готову пахлаву.

Відео рецепт 👇