Бісквітний рулет з кремом зі згущеного молока і масла

Як смачно зробити Бісквітний рулет з кремом зі згущеного молока і масла простий покроковий рецепт в домашніх умовах швидко.

Інгредієнти

Для бісквіта:
Яйця-5шт
Цукор-200гр
Борошно-160гр
Ванілін-11гр
Розпушувач-1ч.л

Для крему:
Масло вершкове-230гр
Згущене молоко варене-370гр

Бісквітний рулет з кремом зі згущеного молока і масла покроковий рецепт

1. Вставляємо насадку віночки і збиваємо до пишної білої маси яйця з цукром. Потім поступово вводимо муку в два прийоми розпушувач і ванілін акуратно перемішуємо знизу вверх.

2. Розрівнюємо по формі і випікаємо при 180′ 20-25 хвилин. Гарячий корж і згортаємо остужаем.

3. Для крему збиваємо вершкове масло варену згущенку. Змащуємо остиглий корж кремом, звертаємо в рулет і зверху посипаємо бісквітної крихтою. Приємного аппетита.

Відео рецепт 👇