Чізкейк твікс з карамеллю домашній

Чізкейк твікс з карамеллю домашній простий рецепт 🍫 Як ви зрозуміли, чіз – мій улюблений десерт і перекручуватися над ним я буду ще довго😅 Цей чізкейк такий: конструкція Сан-Себастьяна, консистенція Нью-Йорка. Ось і розумійте, як хочете😂 Ніжний, реально НІЖНИЙ чізкейк, карамелька, шоколад і приємний хрускіт печеньок🤤 Бомбяяяо!!

Інгредієнти

Нам треба на форму 18 см

Сирний сир – 500 гр
Яйце – 3 шт
Цукор – 100 гр
Вершки 33% – 300 мл
Борошно/крохмаль – 15 гр

Рецепт карамелі є у стрічці, але пропорції напишу і тут:
Цукор – 90 гр
Вершки 33% – 80 гр
Масло вершкове – 30 гр

Шоколадний ганаш:
Молочний шоколад – 60 гр
Вершки 33% – 40 гр

Чізкейк твікс з карамеллю домашній покроковий рецепт

1. Щоб легше перемішалося і не було грудочок робимо так: Сир, вершки і яйця для чізкейку повинні бути кімнатної температури. Спочатку змішати (перетерти) сирний сир з цукром, а вершки змішати з яйцями. З’єднати сир з вершками і в кінці додати муку.

2. Духовку розігріти до 190. Форму вистелити пергаментом, попередньо потрібно пергамент гарненько зім’яти в руках, щоб він був податливі. Вилити тісто у форму і випікати 35 хвилин. Охолодити при кімнатній температурі і прибрати в холодильник на 5-6 часов.

3. Для ганаша: Вершки нагріти майже до кипіння і вилити на шоколад, перемішати до однорідності і залишити остигати. Коли чізкейк охолов, дістаємо його з форми, прибираємо пергамент. Поливаємо карамеллю, шоколадним ганашем і посипаємо печеньками твікс і будь-якими іншими))

4. Прибираємо ще на годину в холод, щоб карамель і шоколад застигли. Готово! Перфекто! Дивіться, так як ми його печемо довше, ніж Сан-Себастьян – він у нас виходить трохи сирної консистенції, що нагадує чізкейк Нью-Йорк. І так, і так – приголомшливо смачно!😍

Відео рецепт 👇